Slot maakt na moeizaam gesprek met Driessen stiekeme opmerking naar perschef

28 januari 2024, 18:19
Foto: © ESPN/Telegraaf

Valentijn Driessen en Arne Slot hebben zondagavond op de persconferentie na afloop van het duel tussen Feyenoord en FC Twente in een moeizaam gesprek teruggeblikt op de remise (0-0). Driessen leek in zijn vraagstelling te suggereren dat Slot zichzelf wat zou mogen verwijten na het teleurstellende resultaat, maar de trainer van Feyenoord kijkt anders naar die situatie.

"Wat zou je willen dat ik mijzelf kwalijk neem? Ik vind dat wij voor FC Twente-thuis een prima wedstrijd gespeeld hebben", zegt Slot tegen Driessen, waarna de journalist inhaakt: "Wat raar dat niemand dat vindt dan, want iedereen praat over een mindere wedstrijd", stelt de journalist van De Telegraaf: "De eerste helft vond ik ook niet zo goed, maar de tweede helft vond ik prima. FC Twente is sterk gaan verdedigen en desondanks vind ik dat wij een aantal prima kansen hebben gehad."

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens wijst Driessen de trainer van Feyenoord op het feit dat de Rotterdammers kwetsbaar waren in de omschakeling, onder meer bij de grote kans die Michel Vlap in de eerste helft namens de Tukkers liet liggen: "Maar dat neem je jezelf ook niet kwalijk?", vraagt de journalist aan Slot, waarna de Feyenoord-trainer moet lachen en besluit geen duidelijke reactie te geven op de vraag.

Als de perschef van de Rotterdammers de persconferentie beëindigd en de journalisten de zaal verlaten, maakt Slot nog een stiekeme opmerking naar de persvoorlichter van Feyenoord: "Ik weet in ieder geval waar de column over gaat", zegt Slot, die daarmee doelt op de nieuwe column van Driessen in De Telegraaf, die in de ogen van de trainer van Feyenoord vermoedelijk zal gaan over andere keuzes die hij als trainer zondagmiddag had moeten maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen