USV Hercules - SC Cambuur anderhalf uur voor aftrap plots afgelast

18 januari 2024, 19:28   Bijgewerkt: 18 januari 2024, 19:42
Foto: © Imago

De wedstrijd tussen USV Hercules en SC Cambuur in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker gaat donderdagavond niet door. Het duel is anderhalf uur voor de aftrap afgelast, omdat het speelveld van Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht door de vorst en sneeuwval van de afgelopen dagen onbespeelbaar is geworden.

Voor Hercules moest het duel met Cambuur het volgende hoofdstuk worden in het bekersprookje. De ploeg uit de Derde Divisie verraste in de vorige ronde van bekertoernooi vriend en vijand door Ajax met 3-2 over de knie te leggen. Die wedstrijd werd in december gespeeld in Stadion Galgenwaard van FC Utrecht, maar de Eredivisionist wilde zijn stadion voor het treffen tegen Cambuur niet verhuren aan Hercules.

Artikel gaat verder onder video

"Vanwege de winterse weersomstandigheden van de afgelopen dagen en de invloed daarvan op het veld van Sportpark Zoudenbalch kon de veiligheid van de spelers niet gewaarborgd worden", schrijft de KNVB in een kort statement. Onduidelijk is nog wanneer de wedstrijd ingehaald zal worden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

En dat weten ze een half uur voor de wedstrijd pas. Knap gedaan KNVB met dank namens al die Friezen/Cambuur supporters die dat hele eind voor niets zijn afgereisd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen