Wilfred Genee: 'Dit kan toch niet?! Hier is Matthijs van Nieuwkerk twee jaar voor gecanceld'

30 januari 2024, 12:22
Foto: © Talpa

Wilfred Genee vindt het gedrag van René Hake tijdens de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en N.E.C. (2-2) niet door de beugel kunnen. De trainer van de club uit Deventer ging zondagmiddag tekeer toen er iets misging bij een wisselmoment.

Waar Hake van plan was om in de slotfase Bobby Adekanye naar de kant te halen, werd Oliver Edvardsen gewisseld. Hake reageerde zich vervolgens af op assistent-trainer Wout Droste, die in zijn ogen de fout had gemaakt. "Dit is toch grensoverschrijdend gedrag?", vraagt Genee zich maandagavond af bij Vandaag Inside. "Hier is Matthijs van Nieuwkerk twee jaar voor gecanceld. Het kan toch niet wat Hake hier doet?"

Artikel gaat verder onder video

Job Knoester heeft begrip voor de reactie van Hake. "Het is toch logisch? Dit kan toch niet?", aldus de gast. "Om nou zo te reageren...", reageert Genee. Volgens Bas Nijhuis is Hake normaal gesproken een 'leuke man'. "Maar tijdens de wedstrijd scheldt en tiert hij de hele tijd. Hij doet dit puur uit enthousiasme", stelt de scheidsrechter.

Ook Johan Derksen vindt het begrijpelijk dat Hake zich even liet gaan. "Als ik trainer was, ik zou iemand wisselen en ze halen de verkeerde eruit, dan zou ik denken: waarom zit zo'n klootzak dan op de bank?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet stoken Willi .

avatar

Is toch zijn verdienmodel, iets werkelijk onderzoeken of benoemen heeft hij het talent niet voor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen