Ajax-supporters krijgen na 141 dagen van afwezigheid fantastisch nieuws vanuit Utrecht

5 februari 2024, 21:44   Bijgewerkt: 5 februari 2024, 22:28
Foto: © Imago

Sivert Mannsverk heeft maandagavond na 141 dagen zijn rentree gemaakt in het shirt van Ajax. De zomeraanwinst van de Amsterdammers moest lange tijd van de zijkant toekijken wegens een blessure, maar maakte namens Jong Ajax zijn opwachting tegen de beloften van FC Utrecht.

Mannsverk begon maandagavond op de bank bij het duel tussen Jong FC Utrecht en Jong Ajax en mocht na 63 minuten spelen binnen de lijnen komen. De Noorse middenvelder kwam afgelopen zomer over van Molde, maar kwam na één wedstrijd tegen FC Twente niet meer in actie. Een blessure hield hem extreem lang aan de kant, waardoor de verdedigende middenvelder niet de gewenste start kende waar hij op had gehoopt in Amsterdam.

Artikel gaat verder onder video

Naast het feit dat Mannsverk binnen de lijnen kwam, maakte Julian Rijkhoff zijn debuut voor de Amsterdammers. De talentvolle aanvaller, die deze winter overkwam van Borussia Dortmund, maakte zijn opwachting in de basis van trainer Dave Vos. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ik had meer van de Ajax-B ploeg verwacht, resultaat is mager en voetbaltechnisch ook. Ik vraag me af of Ajax langzamerhand ook voor Jong Ajax een coach van betere kwaliteit dan Dave Vos moet aanstellen. Hij (of misschien zij ?) moet een ambitieuze coach zijn en moet de talenten van Jong Ajax voorbereiden en kneden voor het grote werk van A1. Er moet een soort A1-waardige reservepool bestaande uit Jong Ajaxtalenten al klaar staan om indien nodig in te kunnen vallen. Ik was blij verrast dat een Gooijer die van mij het voordeel van de twijfel kreeg in de wedstrijd tegen PSV verdomd goed als rechtsback speelde. Gooijer mag van mij op die plek blijven spelen.

Tonnie14
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Gooier is een talent maar geen vaste waarde .

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Hallo Tonnie 14, waar is Gooijer geen vaste waarde voor ? Voor de A1 of voor Jong Ajax ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen