ESPN-commentator haalt uit: 'Hebben jullie er nog zin in? Of blijven jullie liever écht thuis op wedstrijddagen!'

11 februari 2024, 14:22
Foto: © Imago

ESPN-commentator Leo Oldenburger kijkt met verbazing naar de prestaties van zijn favoriete club FC Emmen, zo heeft hij duidelijk gemaakt op sociale media. FC Emmen draait een slecht seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en moest vrijdagavond opnieuw een zware tegenslag verwerken. Het was voor Oldenburger reden genoeg om zijn onvrede op sociale media te laten blijken.

Oldenburger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een voorliefde heeft voor FC Emmen, waardoor de huidige prestaties van de club hem aan het hart gaan. FC Emmen kent als degradant een slecht seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en wist de laatste acht wedstrijden in de Eerste Divisie niet te winnen. Beschamende cijfers voor de ploeg van trainer Fred Grim, die ook nog eens een uiterst zware periode te wachten staat met wedstrijden tegen topploegen als Roda JC, SC Cambuur en Willem II.

Artikel gaat verder onder video

De ESPN-commentator meldde zich op X na de 3-0 nederlaag van FC Emmen tegen Jong PSV: "Misschien zo even een rondgang doen langs iedereen die in de spelersbus zit. Zeg, hebben jullie er nog een beetje zin in? Of blijven jullie liever écht thuis op wedstrijddagen", schreef Oldenburger, die zich ook heeft verbaasd over de aanwinsten van Fred Grim, die naast trainer ook technisch directeur is bij de Drentenaren.

"Zeg het maar", begint de commentator. "Van de 4 nieuwelingen wordt Besuijen na 38 minuten gewisseld en blijven Buffonge, Hammouti en Van Hoeven 90 minuten op de bank. Waarom? Niet goed genoeg? Niet fit genoeg?", vraagt Oldenburger zich hardop af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen