Ivanusec betovert De Kuip met prachtige actie na twintig seconden

11 februari 2024, 21:29
Foto: © ESPN

Luka Ivanusec heeft zich zondag laten zien in een invalbeurt voor Feyenoord. De aanvaller stond slechts twintig seconden (!) op het veld, toen hij De Kuip betoverde met een prachtige voorzet tegen Sparta.

In de 62ste minuut ontving Ivanusec de bal voor het eerst en trok hij vanaf de linkerflank naar binnen. Hij passeerde Sparta-aanvaller Shunsuke Mito en leverde een messcherpe voorzet op Lutsharel Geertruida, die van dichtbij de 2-0 maakte.

Artikel gaat verder onder video

Volg de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in ons liveverslag!

De assist is een mooie opsteker voor Ivanusec, die na een sterke start maar weinig potten kon breken bij Feyenoord. Hij raakte vroeg in het seizoen geblesseerd aan zijn enkel en kon daarna zijn vorm niet meer hervinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Nou de hele wedstrijd leveren

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik hoorde vandaag in de kantine nog zeggen waardeloos die ivanusec . Dan vraag ik me echt af of die het nu echt niet ziet . Je ziet aan alles dat het gewoon een goeie speler is . Moet gewoon vreselijk wennen . Dat komt echt goed . Dat hebben meerdere spelers gehad in het verleden

Performance
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

had ook geen hoge pet op van deze speler maar wat ik gisteren heb gezien geef ik hem nog tot de zomer de kans om zich waar te maken😁😀😀, na 20 seconden in het veld en wat zie ik? een Pass door de Goden verzonden en fantastisch afgemaakt door Geertje, wat hoop ik dat die jongen dit vast kan houden, hij speelde direct ook zelfverzekerder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen