MVV en Dordrecht spelen met ludiek bericht in op groot gerucht over Ajax, PSV en Feyenoord

3 februari 2024, 14:07   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 15:01
Foto: © Imago

MVV Maastricht en FC Dordrecht hebben met een ludieke tweet ingespeeld op de berichtgeving rondom de Super League. FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta claimde dat Ajax, PSV en Feyenoord open zouden staan voor een deelname aan de Super League, maar hier is volgens de clubs niets van waar. MVV en Dordt deelden mede dat zij geen trek hebben in een Europese topcompetitie.

“Om de geruchten voor te zijn willen wij benadrukken dat wij NIET meedoen aan de Super League. Onze focus ligt op vanavond”, plaatste FC Dordrecht op X voorafgaand aan het duel met FC Groningen (1-0 zege). Ook MVV kon het niet laten een postte een bericht rondom de berichtgeving van de Super League.

Ajax, PSV en Feyenoord reageren veelzeggend op claim Laporta

Artikel gaat verder onder video

Laporta claimde eerder op de vrijdag dat de Nederlandse top-drie 'om' zou zijn en de plannen voor een Super League zou ondersteunen. Ajax, Feyenoord en PSV komen echter met vergelijkbare reacties. Ajax stelt tegenover Ajax Life 'totaal verbaasd' te zijn door de bewering van Laporta, terwijl Feyenoord tegenover Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka spreekt van 'totale onzin'. PSV-clubwatcher Rik Elfrink doet de claims van de Barcelona-voorzitter af als 'zever' en stelt dat ook de Eindhovense club 'zeker geen deelname heeft toegezegd'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen