Bizarre beelden: Petar Ratkov (Red Bull Salzburg) scoort na zes (!) seconden spelen

17 februari 2024, 22:19   Bijgewerkt: 17 februari 2024, 22:27
Foto: © Sky Sports Austria

Ongelooflijke beelden uit de Oostenrijkse Bundesliga. Red Bull Salzburg-speler Petar Ratkov had zaterdamiddag maar zes (!) seconden nodig om in het uitduel met Blau-Weiß Linz de score te openen. De 20-jarige Serviër kreeg daarbij wel wat hulp van doelman Nicolas Schmid van de tegenpartij.

De thuisploeg mocht de wedstrijd aftrappen en speelde vanaf de middenstip terug op doelman Schmid. Die legde aan om een lange bal te gaan versturen, maar raakte de onderkant van de voet van de instormende Ratkov. Die zag de bal tot zijn eigen verbazing vervolgens hard in het lege doel belanden: 0-1. "Absolute waanzin, zelden zoiets gezien", brengt de commentator van Sky Sports Austria uit terwijl de Salzburg-spelers hun extreem vroege voorsprong vieren.

Artikel gaat verder onder video

Overigens was de treffer van Ratkov niet voldoende om zijn club drie punten te bezorgen. Manuel Maranda zette na elf minuten de 1-1 op het bord en Schmid hield de rest van de dag zijn doel schoon, waardoor het duel uiteindelijk uitdraaide op een puntendeling. Salzburg blijft daardoor wel koploper met 41 punten uit negentien wedstrijden, maar kan die zondag weer kwijtraken aan Sturm Graz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen