Arne Slot krijgt negatief advies: 'Als hij dat doet, komt hij de supermarkt niet meer in'

23 februari 2024, 20:51
Foto: © Imago

Valentijn Driessen ziet Arne Slot niet snel coach worden van Ajax. Slot is nu coach van Feyenoord en werd gisteren met zijn ploeg uitgeschakeld in Europa, na een strafschoppenserie tegen AS Roma. Ajax heeft nog altijd geen vaste hoofdtrainer met John van ’t Schip. Hij werd interim-coach nadat Maurice Steijn werd ontslagen in de hoofdstad.

Johan Derksen gaf onlangs in Vandaag Inside aan dat Ajax moet proberen Slot te strikken. Volgens de analist moest de club er alles aan doen om hem binnen te halen. Dat zo’n situatie niet echt voor de hand ligt, lijkt buiten kijf te staan. “Nee, ik denk het ook niet. Maar ja, je zou het kunnen proberen”, opent Driessen in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

“Marc Overmars was natuurlijk al zover, toen hij er nog zat. Die had natuurlijk al een lijntje uitgegooid naar Slot. Toen zat hij nog bij AZ, dus ja die ideeën waren er wel. Er zit natuurlijk ook wel een heel AZ-apparaat nu bij Ajax", doelt de journalist op de komst van Alex Kroes als algemeen directeur. "Ja, wie zal het zeggen."

“Het zou wel een stormpje doen opsteken”, voegt collega Jeroen Kapteijns toe in de podcast. “Die hoeft echt niet meer naar de supermarkt te gaan, dan kom je daar niet levend uit”, besluit Driessen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Die gaat naar het buitenland, en waarom over stappen grote kans dat je niet Europees speelt en met Feyenoord of buitenlandse club wel

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach derksen heeft een suggestie ,en men gaat er weer gelijk serieus op in . Ik denk ook niet dat slot dit uberhaupt zou doen nu zelfs voor veel geld . Misschien later in zijn loopbaan maar nu niet

Goku
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Recht voor zijn raap, ik heb niets gezegt over de supermarkt maar je hebt gelijk bij elke club lopen zulk volk. Bij Ajax ook, weetje nog Kenneth Vermeer naar Feyenoord, hadden de Ajax supporters een pop met een strop om de nek in stadion hangen en zo kunnen we doorgaan van elke kant. Dan het volgende ik zeg niet dat Ajax jaren geen Europees speelt, maar de kans dat ze volgend seizoen Europees spelen schat ik niet hoog in. Waarom zou je dan als trainer daarvoor kiezen als naar het buitenland kan of bij een club zit die wel Europees speel. En ik zie slot ooit wel bij Ajax terecht komen, alleen niet binnen 3 a 4 jaar.

gtsb
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Recht voor zijn raap waar staat dat goku dat gezegd heeft . Jouw reactie is totaal weer eens niet nodig . Je hebt het arrogantie die er totaal nietis . Maar goed de frustratie zit weer eens zo hoog . Tokkies heb je overal zoals goku en ik ook al vaker zeggen . Jou club dus ook (vuurwerk en supporter op het veld ,vermeerpop). Dus ja joh pot verwijt de ketel .

KROTJE
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

Recht voor zijn raap, maak je je niet druk om die (verkapte) uitdagende reacties van supporters van de club die nu in februari al -uit Europa- is. Let maar op zij staan al klaar om Ajax af te maken als Ajax door Aston Villa uitgeschakeld wordt. Ajax blijft en zal altijd boven 010 verheven blijven, let maar op in de komende seizoenen. Voor Slot geldt: "Te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken", nou dat servet zien wij elk weekend of in de Kuip of elders en de tafellakens zagen wij al in Madrid, in Lazio de wijk van Roma, in het Olympico en in de laatste wedstrijd in Glasgow, in de Grolsch Veste, in Eindhoven. Laat die 010 anti-Ajaxlobby hun kruit verschieten met hun gezeik, die schoten krijgen zij dubbel en dwars terug in de komende tijd.

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Krotje ga een keer werken joh. Steeds hetzelfde gejank . Ajax komt terug ,ajax was de beste ,de media is tegen ons ,010 zus en zo . Draaien en liegen Manmanman nazorg werkt tegenwoordig ook niet meer .

KROTJE
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Ha daar is één van die tere zieltjes, misschien wel de grootste gtsb. De gast die mijn arbeidsleven mijn persoon niet kent en achter mij aanzit, triest figuur, weet je nog je "werkkring" gtsb ? gtsb de grootste huilebalk van de 010-anti Ajaxlobby met zijn warrige reacties vol beschuldigingen en 2 personen: KC en Krotje als één reageerder te zien en hun reacties door elkaar gooit, hoe ziek ben je dan. Oei ik voel de pijn en de teleurstelling nog gtsb, maar je krijgt wederom toch je gelijk hoor,

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

zie je reactie gtsb: "(vuurwerk en supporter op het veld ,vermeerpop)", "meerdere mensen hier zeggen een huichelaar", je bent de eerste en trouwens zo wat kan het mij nou schelen. Hier is toch geen touw aan vast te knopen en altijd doorspekt met zo veel kinderachtige opmerkingen, je bent nog erger dan een valse nicht en die haat tegen KC en Krotje, geen goed geestesteken hoor, maar je hebt weer gelijk hoor gtsb. Bedankt voor je verhelderende reactie.

FCJel
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Waarom zou hij een stap naar beneden maken? Twee zelfs, gezien ajax nog onder az staat.

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

FCJel, zie mijn reactie hieronder, daarom !!! Fijne zaterdagmiddag met je gezin.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Picnic, AH en Jumbo bezorgen gewoon thuis. Dan hoef je die fijne mensen niet tegen te komen

Goku
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

😂😂😂

KROTJE
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Discussies om niks, de aardige Slot zou nooit bij Ajax terecht komen: A/hij zal niet voor het volle pond welkom zijn, hij zal bij elke beweging kritisch onder een vergrootglas worden gelegd, B/met alle respect Slot is één van de vele trainers in Nederland die op elkaar lijken of je nou Bosz, Oosting, Schreuder, Steijn, Schip, Meijer neemt, hij is geen uitschieter, Slot begon zijn 'succes' bij 010 dankzij Dessers/Sinistera/Nelson/Senesi, C/Slot is geen coach voor Ajax, hij zal Ajax niet Europees verder brengen dat liet hij nu al met 010 zien, Ajax heeft als beste coach een keiharde rechtvaardige buitenlandse trainer met een duidelijke visie met een plan B nodig. Ook moet die coach spelers als Berghuis, Bergwijn, Taylor, Hato te verstaan durven te geven dat zij zich beter moeten inzetten voor Ajax, D/Slot zelf zou het ook niet aantrekkelijk vinden om naar Ajax te gaan neem ik aan, laat hem lekker in het buitenland proberen, daar leert hij veel van en hij kan aldaar zich nog verbeteren om misschien een topcoach te worden, zo deden Klopp, Arteta, Pochettino, Ange Postecioglu, Tuchel, Ten Hag het ook. Ik denk wel dat hij in de zomer bij 010 vertrekt.

gtsb
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Ben het eens dat het een discussie om niks is . Slot gaat dat nooit doen misschien later. Alleen de rest van je verhaal is weer totaal onzin . Slot en bosz in een rijtje noemen met v t schip???!!. Ja dan heb je echt een plaat voor je kop . Slot en bosz zijn in alles beter dan 13 in een dozijn schippie. Dan kom je dat slot ajax niet verder brengt europees . Wat een mop . Vergelijk de mogelijkheden bij feyenoord en ajax . Slot zou bij ajax wel alles krijgen wat hij wil . En dus een beter team kunnen maken . Dus wat hij bij feyenoord gepresteerd heeft is gewoon goed . Verder moet men bergwijn en berghuis gewoon verkopen zodat je gedroomde buitenlandse coach er vanaf is. Die 2 zijn de doodsteek van je selectie. Je zou in je handjes mogen knijpen als slot jullie trainer zou worden. Maar je haat verblind met je 010

KROTJE
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

acht gtsb, als je niet normaal kan reageren doe het dan ook niet, want nu zeg ik het over jou: jouw ware aard, die abnormale warrige aard komt nu te voorschijn, jij zit niet goed in elkaar. Maar je hebt wel gelijk hoor met je reactie, ondanks dat je knettergek bent, let eens op jouw dagbesteding ha ha.

KROTJE
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Het lijkt hier alsof een topanalist aan het vertellen is, sodemieter op met je Slot, hou hem maar lekker, ik schrijf wat ik vind en ik heb jouw advies niet nodig stumperd. Maar jij krijgt weer gelijk van mij om je rust te geven.

KROTJE
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

"Maar je haat verblind met je 010" Die haat komt door jou gtsb en is alleen voor jou bestemd en niet voor de club Feyenoord en voor de andere supporters. Jij bent de grootste veroorzaker van spanning hier op FCUpdate met je warrige reacties waarin alles door elkaar gegooid wordt wat King Crimson en Krotje apart van elkaar schreven. Jouw zieke geest denkt nog steeds dat King crimson en Krotje één persoon is, zielig. Jij hebt hebt een wraakzuchtige haat jegens ons en tegen Ajax, maar dan wel verpakt in een schijnheilige "nette kritiek" reactie. Man of kind hou op met die onzin, door mij word je niet serieus genomen. Punt.

Goku
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

ik zie een bij dit artikel meerdere oranje bolletjes met veel bla bla bla dan 😭😭 dan weer bla bla bla dan 🤡🤡 weer bla bla bla bla @#$#@ bla bla 😭😭. Even vragen aan crewleden van fc update als ze last hebben van een bug in het systeem anders is het een oude geite wolle sokker drager op een zolderkamertje die last heeft van maagzuur en dat over dit artikel heen spuugt 🤔🤔🤔

KROTJE
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Hoe heerlijk eerlijk en ontbreken van zelfreflectie kan het bij sommige zich zelf verheerlijkende 010-anti Ajax lobbyisten zijn. Ik zie hier reacties van 2 van die gasten die alleen maar met hun Ajaxcomplex bezig zijn en voortdurend met Ajax bemoeien i.p.v. met hun eigen club, maar goed bij en met Ajax gebeuren veel dingen de laatste tijd. Waar het om gaat is dat de Vermeerpop als verderfelijk van stal wordt gehaald en oh oh oh hoe slecht -alle- Ajaxsupporters wel dan niet zijn, zij vergeten te melden en dat doe ik nu, dat toen Berghuis graag naar Ajax ging, zijn familie werd bedreigd en een grote muurschildering van Berghuis als Jood werd afgebeeld. Deze reageerders zijn eigenlijk volwassenen met een kinderlijk hersenpan.

Trust no 1
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ik snap alle reacties naar elkaar toe wel maar , 1.ding geloof ik niet dat slechts 1 persoon van Feyenoord wordt gehaat en niet het gehele Feyenoord incl supporters .. Weet je ik hoop dat jullie geen gelijk krijgen in 020 dat deze malaise stopt na 2024 ik hoop en ik meen dat ik jullie nooit iets kan gunnen , dit voel ik al zolang ik leef hier kan ik niks aan veranderen sterker nog als ik een neus hoor praten moet ik bijna kotsen wat een klote en vreselijk accent hebben jullie zeg . Maar goed , wat ik wel hoop en zeker wil voor jullie is dat ,jullie weer zo'n waanzinnig goede trainer krijgen precies zoals de laatste paar jaren want in principe weten die spelers zelf ook hoe ze moeten voetballen alleen ja het is er niet "meer" ofzo.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen