Ajax-fans zijn dolenthousiast na veelbelovende beelden: ‘Diamant, wat heb ik dít gemist’

2 maart 2024, 12:31
Foto: © Imago

Mika Godts maakte vrijdagavond na lang blessureleed zijn rentree bij Jong Ajax. De aanvaller speelde sinds december geen minuut wegens een bovenbeenblessure maar mocht invallen tijdens de uitwedstrijd bij ADO Den Haag (2-1 nederlaag). Godts kwam in de 62e minuut in het veld voor Kian Fitz-Jim en liet een meer dan uitstekende indruk achter, zo stellen de Ajax-fans.

In een half uur tijd liet de achttienjarige Belg een aantal flitsende acties zien. De aanvaller annex middenvelder is zijn tegenstanders diverse keren veel te snel af met behendige acties. Op X gaan er beelden rond van deze acties. In de reacties zijn supporters van de Amsterdammers ontzettend enthousiast over het spel van Godts.

Artikel gaat verder onder video

Godts maakte dit seizoen een prima indruk in het shirt van Jong Ajax en maakte ook al minuten voor Ajax 1. De Belg beschikt over de nodige creativiteit en dat is in de huidige situatie iets wat Ajax 1 goed kan gebruiken. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Godts spoedig tot de wedstrijdselectie van de ploeg van John van 't Schip gaat behoren, maar in eerste instantie zal hij wedstrijdritme bij de beloftenploeg van Ajax gaan opdoen. 

Ook Hans Kraay junior sprak vrijdagavond zijn lof uit voor de talentvolle Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen