Ajax-supporters raken diep onder de indruk: 'Fantastische speler, alsof hij er al jaren rondloopt!'

12 maart 2024, 08:50   Bijgewerkt: 12 maart 2024, 08:58
Foto: © Imago

Supporters van Ajax zijn maandagavond enthousiast geworden van de kwaliteiten van Jong Ajax-verdediger Dies Janse. De achttienjarige centrumverdediger maakte maandagavond op Stadion De Vijverberg tegen De Graafschap (0-2 winst) een sterke indruk. Hij was, samen met zijn keeper Tom de Graaff, bepalend voor de overwinning van de Amsterdammers.

Jong Ajax, dat geen goed seizoen draait in de Keuken Kampioen Divisie, kon op De Vijverberg prima meevoetballen. Ondanks dat de zwak acterende Superboeren ontzettend veel kansen creëerden, zegevierden de jonge Amsterdammers in de Achterhoek. Supporters van Ajax zagen voor de televisie een grote uitblinker: Janse. De centrale verdediger viel op als goede opbouwer en ging de fysieke duels niet uit de weg.
 
Dies Jansen, wat een wedstrijd van de jongste speler in de basis. Zodra hij aan de bal komt is hij ook gewoon rustig en durft risico te nemen in zijn voorwaartse passing", schrijft een supporter van de Amsterdammers op X. "Janse. Alsof hij er al jaren rondloopt", schrijft een Ajacied - één van de makers van de Pantelic Podcast van FC Afkicken - op X.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Uiterlijk een mix van Schuurs en De Ligt. Ik vond hem ook sterk spelen. Zo daar is de vervanger van Sutalo al. Ook De Graaff had ik al eerder toppie zien acteren, kan hij mooi Gorter vervangen. Het komt weer goed met Ajax.

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ajax moet ervoor zorgen dat hij niet weggeplukt wordt door een andere club, anders zijn we wéér een goede speler kwijt. Dus moet Ajax hem voor langer termijn (5 jaar ? ) vastleggen!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En niet te lang wachten hem een kans te geven CG.

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al rijp voor Oranje?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen