Hans Kraay junior gaat compleet viraal en zorgt voor totale verbijstering in Engeland

14 maart 2024, 12:00
Foto: © Imago

Het interview van EPSN-verslaggever Hans Kraay junior met Ajax-middenvelder Jordan Henderson is in Engeland niet onopgemerkt gebleven. De Engelse voetballer van de Amsterdammers kreeg na afloop van het gelijke spel tegen Fortuna Sittard een aantal directe, kritische en pijnlijke vragen van Kraay, wat men in Engeland overduidelijk niet gewend is.

Henderson stond Kraay na afloop van de teleurstellende wedstrijd tussen Ajax en Fortuna Sittard te woord en trof en zeer kritische verslaggever aan: "Was dit de slechtste wedstrijd van het seizoen sinds jij hier bent en misschien jouw slechtste wedstrijd?", vroeg Kraay onder meer, waarna de journalist nog verder inging op het slechte optreden van Ajax en van Henderson zelf. Het interview is op Instagram, TikTok en X viraal gegaan in Engeland.

Artikel gaat verder onder video

In Engeland zijn ze de Nederlandse interviewstijl die Kraay in dit interview hanteert niet gewend, waardoor er door supporters met verbazing op wordt gereageerd: "Engelse media zouden hiervan moeten leren", schrijft iemand, terwijl een ander schrijft dat hij niet kan stoppen met lachen tijdens het bekijken van het interview van Henderson met Kraay. Er zijn ook complimenten voor Henderson te vinden: "Ik vind geweldig hoe Henderson reageert, heel professioneel.

Bekijk hieronder de beelden van het interview!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik heb het al eerder geschreven dat het woord 'respect' men in het Nederlandse voetbaljournaille niet kent, alleen maar open deur, laag bij de grond, persoonlijke vragen stellen en Hans Kraaij is daar een exponent van. Laat Hans eens naar Engelse, Duitse, Belgische sportprogramma's kijken dan leert hij daar misschien iets van en Who the hell is Hans Kraaij Jr. ?

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dan gaan jij toch lekker in het buitenland wonen met dat gejank van je. Who the hell is krotje/kc om stedds maar om alles te janken . Ga werken

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

gtsb, Sodemieter op zwakzinnige. Als ik jank dan jank ik om dat gasten als jij nog hun gezeik mogen ventileren. Ik heb het al eerder geschreven jij maakt de discussies te persoonlijk en ik pik het niet meer, jij krijgt het keihard terug vanaf nu. Wil jij mij betuttelen met dat ik moet werken ? Jij zit hier tijdens werkuren te pielen. Jij verwijt de ketel niet dat hij zwart wordt, maar dat hij ontploft idioot. Ik heb het met je familie-omgeving te doen en dit zegt veel.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kckrotje wat ben jij dom . Voor de zoveste keer . Mijn nette mening is over ajax . Tegen jou kckrotje ben ik dat idd niet nee . Pleur toch lekker op . Jankbal

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje wie heeft hier de meeste en langste reacties van ons allemaal loser . Juist jij. Dat weet iedereen hier. Wat ik typ op een dag kan in een pauze . Maar goed moet je wel eerst weten wat dat is treurwilg

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je mag toch wel kritische vragen stellen. Jezus, die gasten verdienen miljoenen maar moeten met fluwelen handschoenen behandeld worden ofzo?? Als een stel vervende primadonnoas. Ik vind de vragen van Kraaij jr. zo gek nog niet en Henderson is vrij om erop te antwoorden hoe hij wil. Hij mag zeggen dat hij het totaal oneens met hem is. Open deuren vragen, is dat laag bij de grond? Nee die zijn vrij makkelijk te beantwoorden. Bij persoonlijke vragen geven geven voetballers vaak geen antwoord en dat is hun recht en "laag bij de grond"... omdat het kritisch is?? Kom op nou.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hoewel ik echt blij ben als spelers kritische vragen krijgen, maar kom op. Hij weet dat het geen goede performance was. Erover door blijven gaan. Volgens mij weet Hans amper iets van Henderson af. Het is geen KdB type die elke wedstrijd 10 gigantisch mooie passes geeft.

robinson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een goed voorbeeld van geen respect is de column van de Heer Borst betreffende Henderson, deze week in het AD. Geen enkel respect, iemand volledig afbranden. Juist van een persoon als Hugo Borst mag je wat anders verwachten, helaas. Overigens heeft de Heer Borst ook een verleden op sportief gebied.

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Mooie intervieuw van Kraaij Jr. Er niet om heen draaien maar direct op de man, dat zijn ze niet gewend in het westen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Spelers welke een club veel geld kosten en het niet laten zien mogen best kritisch benaderd worden.

Blackie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

lekker bezig mannen, jullie zetten elkaar weer op een mooie voetstuk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen