Hans Kraay: 'Onthoud zijn naam: hij gaat volgend seizoen veel minuten maken bij Feyenoord'

17 maart 2024, 11:24
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior ziet de toekomst van Feyenoord rooskleurig in. De analist van ESPN merkt dat meerdere talenten zich dit seizoen goed ontwikkelen bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie en verwacht dat Feyenoord volgend seizoen de vruchten plukt van de samenwerking.

Met Antef Tsoungui, Korede Osundina, Shiloh 't Zand en Ilias Sebaoui heeft Dordrecht momentee de beschikking over vier huurlingen van Feyenoord. “Ik dacht eerst: dat is weer zo’n flutsamenwerking, Feyenoord met Dordrecht. Maar Feyenoord heeft een paar hele goede spelers neergezet bij Dordrecht. Een van die spelers is Ilias Sebaoui. Onthoud de naam. Een hangende linksbuiten bij Dordrecht”, zegt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

Kraay genoot vrijdag van een gewaagde doelpoging van Sebaoui in de wedstrijd tegen FC Eindhoven (0-0). De aanvaller zag Jorn Brondeel voor zijn doel staan en schoot vanaf de eigen helft; Brondeel tikte de bal ternauwernood onder de lat weg. “Hij was het even zat en probeert het van 65 meter.”

“Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan. Ik denk dat Dennis te Kloese zo’n verschrikkelijk slimme man is”, vervolgt de analist. “Sebaoui lijkt een beetje op Ivanusec, die gaat volgend jaar echt veel minuten maken. Dan hebben ze ook nog Antef Tsoungui en Shiloh ’t Zand bij Dordrecht, die kunnen ook wel wat. Goede deal, toch?”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

We gaan het wel zien . Hans Kraay roept wel vaker dat een speler het gaat maken

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zou als zovaak wordt er geschreeuwd "supertalent" en dan floppen ze. Eerst bewijzen op een hogere niveau en dat een seizoen (liefs 2) lang

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Supertalent klopt vaak wel, maar bij feyenoord komt het er vaak gewoon niet uit. Ze hadden bv ook bastos als jonge speler maar die zat niet bij de selectie en bij excelsior vaak op de bank, maar werd wel Braziliaans basisspeler bij wk 2010

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen