Invaller maakt verpletterende indruk bij Oranje: ‘Wat hij is toch onwijs goed, wauw’

22 maart 2024, 22:57
Foto: © Imago

Donyell Malen beleefde vrijdagavond een zeer succesvolle invalbeurt tijdens het oefenduel van het Nederlands elftal met Schotland (4-0 zege). De aanvaller van Borussia Dortmund wist in het kwartier dat hem gegund werd door bondscoach Ronald Koeman te scoren en was ook nog bijna goed voor een assist.

Malen moest aanvankelijk genoegen nemen met een plek op de reservebank, omdat Koeman voorin koos voor onder anderen Memphis Depay en Cody Gakpo. Een kwartier voor tijd mocht hij toch nog even opdraven. Malen maakte een gretige indruk, scoorde vier minuten voor tijd de 4-0 na een steekpass van Tijjani Reijnders en zette in de blessure ook nog Teun Koopmeiners alleen voor de Schotse doelman met een heerlijke pass.

Artikel gaat verder onder video

De invalbeurt van Malen resulteert onder meer in mooie woorden van journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “Het is misschien 'maar' Schotland, maar Malen is in een korte invalbeurt absoluut in vorm. Straalt veel kwaliteit van hem af”, schrijft Elfrink onder meer op X.

Ook voor andere liefliefhebbers zijn lovend over de invalbeurt van Malen.

Donyell Malen hoort in de basis te staan bij Oranje

Laden...
834 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat een steekpass, goede snelheid, messcherp, mooi. Ik snap nu waarom AZ minder is geworden. Reinders held.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Oh nu gaan we op de reijnders toer. Jij hebt hem nog gescout toch?! . Gewoon steeds achter het succes aanlopen en dan roepen wat goed . Beter dan ...een wieffer deze avond . Oh nu wordt mijn reactie natuurlijk weer gewist net als vanmiddag bij mij en maupie gebeurde

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen