Janssen krijgt nieuwe rol en staat voor ‘megaklus’ in Arnhem

22 maart 2024, 11:33
Foto: © Imago

Theo Janssen gaat per direct aan de slag bij Vitesse als hoofdscout, zo meldt de Gelderlander. Daarmee volgt Janssen Daniel Ebbert op, die per 1 april naar VfB Stuttgart vertrekt. De rol als hoofdscout zal Janssen ‘voorlopig’ uitvoeren.

Janssen is een Vitessenaar in hart en nieren. De geboren Arnhemmer kwam in zijn carrière maar liefst 274 keer voor de geelzwarte formatie uit. Sinds 2014 is hij actief als scout en hij heeft ook als trainer ervaring opgedaan. Nu het minder gaat met Vitesse, probeert de oud-international zijn club bij te staan.

Artikel gaat verder onder video

De Gelderlander noemt de nieuwe functie van Janssen een ‘megaklus’. Naast het vertrek van Ebbert zal ook technisch directeur Benjamin Schmedes plaatsmaken na dit seizoen. Er zijn dan geen spelers of zaakwaarnemers meer benaderd.

Janssen zal rekening moeten houden met twee scenario’s voor Vitesse: lijfsbehoud of degradatie. De club bevindt zich op dit moment op de zeventiende plaats in de Eredivisie. Bij degradatie zullen de potentiële versterkingen andere namen hebben dan bij lijfsbehoud. Bovendien lopen na dit seizoen veel contracten af bij de club uit Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen