Ruud Gullit waarschuwt Slot: ‘Als je vertrekt bij Feyenoord, maak dan níet déze grote fout!’

25 maart 2024, 21:50
Foto: © Rondo

Mocht Arne Slot na dit seizoen vertrekken bij Feyenoord, moet hij absoluut geen Nederlandse spelers naar zijn nieuwe club halen, zo adviseert Ruud Gullit tijdens Rondo. In de uitzending van het voetbalpraatprogramma, waarin Slot te gast is, bespreken de analisten een mogelijk vertrek van de oefenmeester.

“Ik heb een doorlopend contract, en ik heb afgelopen zomer de afweging gemaakt om hier te blijven. Misschien dat ik die afweging deze zomer weer maak”, zegt de hoofdtrainer van Feyenoord. “Áls je gaat, maak dan niet de fout om alleen maar Nederlandse spelers mee te nemen”, tipt Gullit, die bijval krijgt van Rafael van der Vaart.

Artikel gaat verder onder video

“Die spelers ken je dan heel goed, maar dan komen ze in de Premier League, en dan gaat het ineens allemaal veel te snel. Die jongens die zo’n overstap hebben gemaakt, zijn allemaal mislukt”, zegt Gullit, die een glimlach ziet verschijnen bij Slot.

“Zoveel spelers hebben het niet kunnen brengen. Dat is echt het gevaar. Ik begrijp het wel, maar je moet er echt even mee wachten. Dat is mijn advies.”, sluit de oud-voetballer af. Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud Gullit: 'Het gerucht in Amsterdam gaat dat hij de nieuwe trainer wordt, ik denk dat ook!'

Ruud Gullit denkt te weten wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. Youri Mulder is het eens met zijn tafelgenoot bij Rondo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ruud weet alles zo goed voor een ander. Moet zelf nog steeds overal aanschuiven om al die ex vrouwen en kinderen te onderhouden. Ruud heeft nooit nagedacht met zijn hersens, alleen met zijn lid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen