Wereldgoals op De Oude Meerdijk in Emmen: thuisploeg wint met 4-2 van Jong Ajax

29 maart 2024, 23:53
Foto: © Imago

FC Emmen won met 4-2 van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Wereldgoal na wereldgoal viel op De Oude Meerdijk, en dat leverde mooie beelden op. De ploeg uit Drenthe trok uiteindelijk aan het langste einde, nadat het eerst nog achterstond tegen de beloftes van Ajax. Vooral de 2-2 van Jong Ajax en de 3-2 van Emmen waren erg fraai.

Op de vrijdagavond was het traditiegetrouw tijd voor de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Terwijl Willem II uit won bij Helmond Sport, won ook FC Groningen de uitwedstrijd in de Hofstad bij ADO Den Haag. Op het eigen veld was Emmen te sterk voor Jong Ajax. De gasten uit Amsterdam kwamen op 0-1 voorsprong, maar in het eerste kwartier van de tweede helft verdween deze als sneeuw voor de zon.

Artikel gaat verder onder video

FC Emmen kwam 2-1 voor de staan, maar moest toen een schitterend doelpunt incasseren van Oualid Agougil, die eerder op de avond al de 0-1 binnenschoot. Vanaf ongeveer twintig meter haalt Agougil uit met zijn linkerbeen en schiet de bal in de linkerhoek. Hij laat keeper Eric Oelschlägel compleet kansloos.

Na de 2-2 van Jong Ajax was het meteen de beurt aan Jorrit Smeets om met een antwoord te komen, en dat deed hij. Vanaf ongeveer dertig meter haalt de 29-jarige middenvelder uit. Hij zag zijn inzet in de bovenhoek belanden. Kijk hier de prachtige goals van Emmen en Jong Ajax terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met dave Vos bij jong ajax aan het roer wordt en is het ook niets

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen