Damon Mirani sluit interview af met woedende woorden richting Fresia Cousiño Arias

13 april 2024, 12:25
Foto: © ESPN

Damon Mirani verscheen na afloop van de verloren wedstrijd tegen Excelsior (4-0) zeer gefrustreerd voor de camera’s van ESPN. De middenvelder annex verdediger van FC Volendam ging tegenover Fresia Cousiño Arias in op de wanvertoning van zijn ploeg en sloot af met boze woorden richting de interviewster.

Volendam verloor vrijdagavond met harde cijfers van Excelsior en komt daardoor nog verder in de degradatieproblemen. De frustratie was na afloop groot bij Mirani, die de vertoning van zijn ploeg ‘schandalig’ vond. De speler zag hoe de Wijdbroeken geen moment in de wedstrijd hebben gezeten tegen de Kralingers.

Artikel gaat verder onder video

En dat terwijl Volendam juist in een betere fase van de competitie zat. “Dankjewel, dat je ons weer te woord stond”, sluit Cousiño Arias het interview af. “Ja. Jullie weten me wel te vinden na een nederlaag… Bij een overwinning kan ik nooit voor de camera komen…”, reageert Mirani chagrijnig.

“Nou ja, ik nodig je gewoon uit bij een overwinning”, antwoordt Cousiño Arias met enige verbazing. Met nog vier duels te spelen staat Volendam op een zeventiende plaats met negentien punten. Het gat met nummer zestien RKC is vijf punten, terwijl de Waalwijkers nog een wedstrijd tegoed hebben. Excelsior kruipt door de zege in ieder geval voor even uit de degradatiezone.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Supporters van FC Volendam komen met walgelijke spreekkoren richting Feyenoord

Supporters van FC Volendam kwamen tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord met kwalijke spreekkoren.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mirani gefrustreerd..........wooow !?!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen