‘Feyenoord verliest naast Slot nog drie andere stafleden aan Liverpool’

26 april 2024, 23:45
Foto: © Imago

Naast Arne Slot verliest Feyenoord ook Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters aan Liverpool. Mikos Gouka meldt dat de oefenmeester deze drie leden van zijn technische staf mee mag nemen.

Vrijdagavond kwam naar buiten dat Feyenoord en Liverpool tot een mondeling akkoord zijn gekomen over de transfer van Slot naar Engeland. Nu zal niet alleen de trainer komende zomer de stap zetten naar de Britse havenstad, maar neemt hij ook drie van zijn assistenten mee, meldt Mikos Gouka op X.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Gouka gaan Hulshoff, Reijnen en Peeters met Slot mee naar Liverpool. Hulshoff kwam net als Slot in de zomer van 2021 bij Feyenoord te werken en begon daar als trainer van onder 21. Na een jaar sloot hij als assistent van Slot aan bij het eerste elftal.

Naast Hulshoff volgen ook Peeters en Reijnen Slot naar de Premier League. Peeters is sinds de zomer van 2021 actief bij Feyenoord als onderdeel van het performanceteam, terwijl Reijnen afgelopen winter als Analist & Adviseur technische staf is begonnen in Rotterdam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen