Krabbendam hoopvol over transferzomer Feyenoord: 'Ze kijken naar een Danjuma-achtige speler'

2 april 2024, 17:55
Foto: © Imago

Martijn Krabbendam denkt dat Feyenoord komende zomer aankopen van formaat wil gaan doen om volop mee te kunnen strijden voor de landstitel. Spelers van meer dan 10 miljoen kunnen volgens de Feyenoord-watcher zeker naar Rotterdam komen.

In de Dick Voormekaar Podcast wordt de komende transferzomer van de Rotterdamse formatie besproken. “Een verschilmaker als Anis Hadj Moussa wil Feyenoord erbij hebben", vertelt Krabbendam. "Maar de echte verschilmakers kosten meer dan tien miljoen. Dat kan de club de komende window wel uitgeven, aangezien er geld binnenkomt en er spelers vertrekken. De inkomsten moeten gewoon geïnvesteerd worden in spelers van meer dan tien miljoen."

Artikel gaat verder onder video

De analist van Voetbal International loopt al wat op de zaken vooruit. "PSV is nu kampioen geworden (nog niet op moment van schrijven, red.). Slot zegt: als we mee willen doen met PSV… Zij hebben ons gekopieerd, wij moeten PSV nu kopiëren, door dat soort uitgaven te doen. Je kunt er wel vanuit gaan dat dat gaat gebeuren."

De andere tafelgasten van de podcast twijfelen of de huidige nummer twee van de Eredivisie dit soort bedragen kan neerleggen voor spelers. Krabbendam is echter stellig. “Spelers van tien tot vijftien miljoen, tuurlijk, dat kan Feyenoord zeker betalen. De salarissen ook, ze zijn ermee aan de slag om dat salarishuis op te rekken. Anders kun je die spelers niet halen, maar dat moet wel gebeuren. Ze willen een soort Danjuma-achtige voetballer. Misschien komt die wel daadwerkelijk.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord grijpt mis: ‘Hij is onbetaalbaar geworden, volgend jaar speelt hij bij een topclub’

Süleyman Öztürk voorspelt: 'Vanaf volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien. Hij gaat een transfer maken, dat kan niet anders.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen