Perez walgt van interview met Eredivisie-trainer: ‘Irritant, dit zou ik vreselijk vinden als speler!’

8 april 2024, 09:04
Foto: © ESPN

Kenneth Perez heeft het gevoel dat Edward Sturing zich al heeft neergelegd bij een degradatie van Vitesse. De Arnhemmers bezetten, door de 0-3 nederlaag tegen aartsrivaal NEC, sinds afgelopen weekend de laatste plaats in de Eredivisie en lijken op weg naar de Keuken Kampioen Divisie. Perez spreekt bij Dit was het Weekend schande van een interview met de Vitesse-trainer.

De Arnhemmers hebben met nog vijf wedstrijden te spelen een achterstand van vijf punten op nummer zestien Excelsior. Met een zestiende plaats zou Vitesse de nacompetitie ingaan. “Op het einde van de competitie kunnen er, als je met het mes op de keel gaat voetballen, echt wel gekke dingen gaan gebeuren”, begint de Deen.

Artikel gaat verder onder video

“Een trainer die vijf keer in één minuut het woord ‘Keuken Kampioen Divisie’ zegt…”, ergert Perez zich vervolgens. Vitesse speelt dit seizoen nog tegen PSV (uit), Fortuna Sittard (thuis), FC Utrecht (uit), Heerenveen (uit) en Ajax (thuis). “Dan is toch alleen PSV écht lastig? Oké, die wil je liever hebben als ze al kampioen zijn geworden, maar de rest… FC Volendam is daar een mooi recent voorbeeld van”, zegt de analist, die doelt op de 0-0 van Volendam tegen Feyenoord.

“Ik zou het als voetballer vreselijk vinden als een trainer, met nog vijf wedstrijden te spelen, zichzelf al bij degradatie lijkt neergelegd te hebben!”, stoort Perez zich kapot. “Ik zou dat best wel irritant vinden”, sluit de oud-voetballer het onderwerp af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen