Grote schrik om twee Girona-ploeggenoten van Daley Blind: 'Het ziet er slecht uit'

25 april 2024, 16:44
Foto: © Imago

Grote schrik bij het Girona van Daley Blind: twee teamgenoten van de Nederlandse verdediger zijn na een ongelukkig moment op het trainingsveld naar het ziekenhuis overgebracht. Yan Couto en Juanpe botsten met hun hoofden tegen elkaar, in het ziekenhuis moet blijken hoe ernstig de gevolgen daarvan zijn.

Mundo Deportivo citeert trainer Míchel, die tekst en uitleg gaf bij het voorval. "Yan en Juanpe botsten met hun hoofden tegen elkaar en zijn op dit moment allebei in het ziekenhuis. Het ziet er slecht uit", liet de oefenmeester optekenen.

Artikel gaat verder onder video

Zaterdag spelen Blind en zijn teamgenoten het uitduel bij UD Las Palmas op Gran Canaria. Bij winst zet de stuntclub van dit seizoen een grote stap richting kwalificatie voor de Champions League. Girona staat momenteel derde, met twee punten minder dan nummer twee FC Barcelona en een voorsprong van zeven punten op de nummer vier, Atlético Madrid.

De 21-jarige Braziliaanse middenvelder Couto is al vrijwel het hele seizoen een van de sterkhouders in het elftal van Girona. Tot op heden kwam hij in 30 competitiewedstrijden in actie, waarin hij een keer scoorde en negen assists achter zijn naam verzamelde. Juanpe, een 32-jarige centrale verdediger die al sinds 2016 bij de Catalaanse club onder contract staat, is niet altijd zeker van een basisplaats. De afgelopen twee speelronden kwam de man die eerder dit seizoen nog een aantal keer de aanvoerdersband droeg zelfs helemaal niet van de bank.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Vinícius Júnior: ‘Hij vraagt altijd om respect van tegenstanders en fans, maar…’

Het Spaanse Sport is niet te spreken over het gedrag van Real Madrid-aanvaller Vinícius Júnior na afloop van de Clásico tussen FC Barcelona (3-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen