Vlap moppert over Twente-doelpunt: ‘Dan kunnen ze hem toch aan mij geven’

6 april 2024, 23:50
Foto: © ESPN

Michel Vlap was tegen Fortuna Sittard (2-0) belangrijk door zijn aandeel bij de 1-0. Aangezien zijn schot echter duidelijk van richting werd veranderd, kreeg niet Vlap de goal op zijn naam, maar werd het een eigen doelpunt, iets waar de FC Twente-speler van baalde.

Tijdens zijn interview met ESPN wil de middenvelder het vooral over de teamprestatie en de gevolgen voor de ranglijst hebben. “We hebben gewonnen, heerlijk. Acht puntjes (voorsprong op nummer vier AZ, red). Mooie dag.”

Artikel gaat verder onder video

Als het onderwerp van het gesprek de 1-0 van de thuisploeg wordt, moet Vlap hard lachen. “Ik weet het niet. Wat moet ik er nog over zeggen dan?” Vervolgens ziet de middenvelder de beelden terug. “Kijk eens? Die was er gewoon ingegaan. Als ik niet schiet, gaat hij er sowieso niet in.”

Vlap schoot de bal binnen via de voeten van Sadik Fofana, die ongelukkig de baan van het schot veranderde. “Ik weet ook dat Fofana er echt niet blij mee is. Kunnen ze hem dan niet beter aan mij geven?” Als de 26-jarige nogmaals de beelden te zien krijgt, lijkt hij minder overtuigd dan eerst. Ik vind het lastig te zien. Maar ik denk: op de paal, net langs de paal of net binnenkant paal. Eén van de drie.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Goedemorgen Eredivisie tipt nieuwe trainer voor Ajax: 'Waarom doen ze zo moeilijk?'

Urby Emanuelson tipt een nieuwe hoofdtrainer voor Ajax en krijgt bijval van Mario Been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen