'Al Hilal wil statement maken en gaat 100 miljoen bieden op Portugese topspeler'

23 mei 2024, 14:47
Foto: © Imago

Al Hilal wil een statement gaan maken door te bieden op Rafael Leāo. De 25-jarige topaanvaller van AC Milan heeft een afkoopsom van 175 miljoen euro, waardoor De Saudische club wil beginnen met een bod van 100 miljoen, volgens O Jogo.

Leāo verlengde in Italië zijn contract vorig seizoen, waardoor het nu medio 2028 afloopt. In dat nieuwe contract staat op de afkoopclausule, die dus bijna 200 miljoen euro bedraagt. Al Hilal wil meer jongere spelers naar de competitie halen en Leāo is een speler die nog een hoop jaren meekan.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet bekend of de Portugees een overstap naar Al Hilal ook ziet zitten. Volgens het Portugese medium zou de vader van de linksbuiten naar Saoedi-Arabie vliegen om daar contractonderhandelingen te doen.

Bij Al Hilal is Jorge Jesus de coach, een trainer die Leāo bij Sporting Portugal liet debuteren. Dat zou mogelijk aantrekkelijk kunnen zijn voor de Portugees international. Verder maken Marrokaans doelman Bono, Renan Lodi, Portugees Rúben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom, Alexandar Mitrovic en natuurlijk Neymar onderdeel uit van de selectie van de club.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Begin van het einde van de VAR: Premier League-clubs stemmen over afschaffen videoscheidsrechter’

De Engelse clubs zullen volgende maand stemmen over het afschaffen van de VAR in de Premier League.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik begrijp nog steeds niets wat de fifa allemaal uitspookt met die arabieren , voor mij stinkt het behoorlijk, en niet alleen naar geld, ik heb een donkerbruin vermoeden dat er ook dreigemente uit het midden oosten in het spel betrokken zijn 🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen