Daley Blind nog niet klaar bij Girona: linksback verlengt bij Spaanse club tot medio 2026

15 mei 2024, 17:30
Foto: © Imago

Daley Blind heeft zijn contract verlengd bij het Spaanse Girona dat volgend seizoen in de Champions League gaat meespelen. Tot medio 2026 staat de oud-Ajacied onder contract bij de club uit Catalonië. De linksback is inmiddels al 34 jaar oud, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog twee jaar door te voetballen.

Blind is met zijn 33 wedstrijden dit seizoen één van de sterkhouders van het goed presterende Girona. Vorige zomer kwam de Amsterdammer transfervrij over van het Duitse Bayern München. Dit seizoen presteert de Spaanse club buitengewoon goed. De club stond een tijdje eerste, maar is inmiddels afgezakt naar de derde plaats, wat nog steeds knap is voor Girona.

Artikel gaat verder onder video

De derde plek betekent ook dat Girona onderdeel gaat uitmaken van de Champions League volgend seizoen. Ook de Nederlander zal dus volgend seizoen uitkomen in het miljardenbal, waarvan het format flink op de schop gaat. Vader Danny Blind gaf eerder op TV al aan dat Blind ging bijtekenen bij Girona, maar dat is nu dus officieel door de club bevestigd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Eredivisie voor Europees voetbal

NEC, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles staan momenteel op een plek die goed is voor play-offs om Europees voetbal aan het einde van het seizoen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen