Van Gangelen geeft Ajax transfertip, mocht Brobbey ‘voor 60 miljoen’ vertrekken

19 mei 2024, 15:57   Bijgewerkt: 19 mei 2024, 16:05
Foto: © ESPN

Vangelis Pavlidis wordt in de rust van AZ - FC Utrecht (3-0) bewierookt in De Eretribune van ESPN. Presentator Jan Joost van Gangelen suggereert dat Ajax en Feyenoord aankomende zomer een poging zouden moeten ondernemen om de Griekse aanvaller los te weken bij AZ.

Pavlidis was in de eerste helft tegen FC Utrecht goed voor een doelpunt en een assist. Na zijn treffer tegen de Domstedelingen staat de 25-jarige spits op 29 doelpunten in 34 competitieduels deze voetbaljaargang. “De werklust van die Pavlidis is wel echt ongeëvenaard”, steekt Van Gangelen van wal in de rust. “Giménez gaat misschien weg bij Feyenoord. Misschien denkt Ajax wel als er een bod van 60 miljoen op Brobbey komt: strik eromheen. Zou Pavlidis het ook kunnen bij Feyenoord of Ajax?”

Artikel gaat verder onder video

De analisten aan tafel, Karim El Ahmadi, Kees Luijckx, Kees Kwakman en Mario Been, reageren eensgezind: “Natuurlijk, zeker!”, klinkt het aan tafel. El Ahmadi prijst de veelzijdigheid van Pavlidis. “Hij heeft alles: goals, assists, balvastheid. Ik zag vorige week hoe hij nog aan het meeverdedigen was… Dit is echt een complete speler.”

“Vinden jullie dat Ajax of Feyenoord hem moet halen?”, werpt Van Gangelen vervolgens op. Kwakman reageert: “Het ligt aan de prijs. Ik weet niet wat AZ voor hem wil hebben. Ik denk dat AZ mikt op een buitenlandse club, ook omdat ze anders de concurrentie versterken.” 

Van Gangelen voorziet een forse transfersom indien Pavlidis naar een buitenlandse club verkast: “Dan krijg je 30 miljoen…” Kwakman: “Ik denk dat hij ook wel gewoon naar het buitenland wil. Dat zegt mijn gevoel”, aldus Kwakman. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

K. Daffie
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

60 miljoen is wel een heel goed bod voor Brobbie. Alleen Mislintat zou zoiets kunnen betalen.

Paulito
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wordt Brobbey 220 kilo per prijs berekend? Hij heeft geen rendement is slecht in de afwerking en te dik. Taylor is de enige speler die je goed kan verkopen. Bergwijn kan je verkopen maar altijd met verlies. Brobbey is max 15 miljoen waard. Ik zou hem ff op dieet zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen