Ziggo Sport ‘vergeet’ AZ, achterban reageert woedend op social media

23 mei 2024, 14:14
Foto: © Imago

Ziggo Sport heeft zich niet geliefd gemaakt bij de achterban van AZ door een promovideo te delen voor het komende Europese seizoen, waarin de club niet fungeert. Ajax, Feyenoord, PSV en FC Twente komen hierin wel voor.

Woensdagavond publiceerde Ziggo Sport een video op het eigen Twitter-account, waarin wordt medegedeeld dat de sportzender volgend seizoen al het Europees clubvoetbal uitzendt. Er stond een promovideo bij, waarin fans van Ajax, Feyenoord, PSV en FC Twente werden getoond. De Alkmaarse club ontbreekt echter.

Hoewel qua achterban Ajax, Feyenoord en PSV de grootste drie clubs van Nederland zijn, heeft eerstgenoemde club zich nog niet officieel geplaatst voor Europees voetbal. AZ heeft de laatste jaren vaak goede zaken gedaan voor de coëfficientenlijst en is al zeker van Europees voetbal volgend seizoen. Logisch dan ook dat de fans van de Alkmaarders dit niet konden waarderen. Hieronder leest u enkele reacties.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1 dronken Engelsman met meer kwaaltjes onder de leden dan Gorden soa's heeft, hield alle zwarte capuchonnetjes tegen. Dan heb je ook geen recht van klagen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen