PSV-fans worden blij van vakantiefoto van transferdoelwit

15 juni 2024, 21:50
Foto: © Imago

Ismael Saibari zou er zomaar voor kunnen zorgen dat Couhaib Driouech binnenkort speler is van PSV. De beide Marrokkaanse voetballers zijn samen op vakantie en plaatsten een zomerse foto.

PSV-watcher RIk Elfrink ziet de foto, maar twijfelt of dit een hint is naar een aankomende transfer. Driouech is momenteel nog speler van het gedegradeerde Excelsior, maar is goed genoeg om in de Eredivisie uit te komen. PSV zou zijn zinnen hebben gezet op de transfer.

Artikel gaat verder onder video

Saibari en Driouech lijken het prima met elkaar te kunnen vinden, als we de foto mogen geloven. Volgens Elftink ligt Excelsior nog wel dwars, de Rotterdammers willen hun vleugelaanvaller niet zomaar van de hand doen. De Eindhovenaren zouden een bod van twee miljoen euro hebben gedaan, maar dat is niet genoeg voor Excelsior. Zij zouden bijna het dubbele willen vangen.

Driouech was in de winter dicht bij een overstap naar PSV, maar Excelsior besloot toen niet overstag te gaan. Nu lijkt de transfer een kwestie van tijd. Mogelijk heeft Saibari zijn landgenoot zelfs overtuigd onder het genot van een zomers drankje.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Eerste Eredivisie-target van Arne Slot is bekend: Liverpool hoort vraagprijs van 50 miljoen

Het eerste transferdoelwit uit de Eredivisie van Arne Slot bij Liverpool lijkt bekend: een speler van PSV.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen