Castaignos gewilde prooi voor veel clubs

24 april 2012, 20:32   Bijgewerkt: 24 april 2012, 21:50

Internazionale-aanvaller Luc Castaignos staat naast Liverpool ook in de belangstelling van een aantal andere Engelse clubs. Dat meldt de zaakwaarnemer van de jonge aanvaller, Arie Treffers. Ook uit Spanje, Duitsland, Turkije en Portugal zou interesse bestaan voor Castaignos.

De oud-Feyenoorder, die vorige zomer overstapte naar de Serie A, maakt nauwelijks speelminuten voor Inter. “Voor Luc is het van belang dat hij volgend seizoen veel aan spelen toekomt en bij Inter is de kans daarop niet groot”, weet Treffers.

“Toen hij naar de club kwam zeiden ze dat ze het elftal wilden gaan verjongen, maar de gemiddelde leeftijd van het basisteam is tegenwoordig hoger dan dertig jaar”, vervolgt de zaakwaarnemer van de spits. “De voorkeur van Luc gaat uit naar een Premier League-club. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij wordt verhuurd. Maar misschien komt er wel een heel grote club die in staat is hem te kopen.''

''Alle clubs die zich bij mij hebben gemeld, heb ik doorverwezen naar Inter. Hoe het verder gaat is afwachten, maar gezien de belangstelling zijn we niet bang dat Luc geen mooie club zal vinden”, aldus Treffers tegenover NUsport.

Castaignos wil voor verhuur of verkoop in aanmerking komen. Volgens Treffers behoort een terugkeer naar Feyenoord, indien clubtopscorer John Guidetti vertrekt, ook nog tot de mogelijkheden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen