Vlaar in beeld bij PSV

30 augustus 2005, 18:08

Ron Vlaar is één van de kandidaten om Wilfred Bouma op te volgen bij PSV. Bouma vertrok dinsdag naar Aston Villa, waardoor PSV op zoek moet naar een nieuwe centrale verdediger. De Eindhovense ploeg zou inmiddels al bij AZ geïnformeerd hebben naar de mogelijkheden om Vlaar over te nemen.

Vlaar brak eind vorig seizoen door bij AZ, waarbij hij onder meer indruk maakte in de UEFA Cup-duels met Sporting Lissabon. Bij het jeugd-WK, dat afgelopen zomer gespeeld werd in Nederland, was Vlaar vervolgens één van de uitblinkers van het Nederlands team. Bij AZ staat Vlaar nog tot 2007 onder contract, maar speelt hij nog altijd met een jeugdcontract. Hierdoor is het voor de Alkmaarse ploeg niet mogelijk om een hoge transfersom te vragen voor de 20-jarige Vlaar.

Vlaar kampte de laatste weken met een blessure aan zijn hamstring, maar mocht afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen speelminuten maken in het team van Louis van Gaal. Bij AZ heeft Vlaar centraal achterin concurrentie van onder meer internationals Barry Opdam en Joris Mathijsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen