Schwaab wil een hoger tempo: "Dat kan ook bij mij beginnen"

22 november 2016, 11:32

Het loopt momenteel niet bij PSV, dat lijkt een understatement. De Eindhovenaren speelden afgelopen weekend met 0-0 gelijk bij Willem II, waardoor de achterstand op koploper Feyenoord groeide tot zes punten. Ondertussen moet er ook nog Europese overwintering worden afgedwongen.

Daniel Schwaab eist dan ook alle inzet van zijn medespelers. "We moeten eerlijk zijn naar elkaar en de dingen benoemen die fout gaan. Er op sommige momenten een schepje bovenop doen, is een van de dingen die zal moeten", vertelt de Duitser in Het Eindhovens Dagblad. De verdediger is niet bang om ook kritisch te zijn op zichzelf. "We hadden in Tilburg meer de diepte moeten zoeken en de bal sneller rond moeten laten gaan. Dat kan ook bij mij beginnen."

De tegenvallende resultaten van de voorbije weken zorgen er niet voor dat Schwaab niet kan uitkijken naar het Champions League-duel met Atlético Madrid. "Natuurlijk wordt het moeilijk, maar laten we het niet te zwaar inzien. Hoe vaak krijg je de kans om zo'n wedstrijd te spelen? Zaterdag tegen ADO wordt ook een belangrijke wedstrijd, maar hier kunnen we weer iets op proberen te bouwen."

Schwaab kwam deze zomer transfervrij over van VfB Stuttgart. Sindsdien speelde hij in vijftien officiële wedstrijden voor de regerend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen