PSV verliest van Atlético en weet wat het te doen staat

23 november 2016, 22:39   Bijgewerkt: 23 november 2016, 23:19

PSV kreeg voor aanvang van de wedstrijd geen fijn nieuws te horen: FC Rostov wist van Bayern München te winnen en dus wordt het nog lastig om de derde plaats te behalen. Het verloor zelf vervolgens van Atlético Madrid met 2-0, en moet nu thuis winnen van Rostov om op onderling resultaat door te kunnen naar de Europa League.

Na ongeveer een kwartier kregen de Eindhovenaren meer grip op de wedstrijd, en dit resulteerde zelfs in een grote kans voor Pereiro. De Uruguayaan werd met een mooi passje weggestuurd door Bergwijn, maar zijn schot werd gepakt door keeper Jan Oblak. PSV wachtte verder rustig af en liet Atlético het spel maken. De Madrilenen hadden echter moeite om tot kansen te komen en dus gingen de ploegen met een 0-0 tussenstand rustten.

Net toen PSV wat sterker leek te worden was daar toch de voorsprong voor de ploeg uit Spanje. Na een snel passje won Gameiro het sprintduel van Nicolas Isimat-Mirin en schoot de bal keihard in de verre hoek: 1-0. Dat Atlético goed is in een voorsprong vasthouden werd voor PSV pijnlijk duidelijk: de Madrileense ploeg zakte zich in en controleerde de wedstrijd na de goal van Gameiro.

Beide ploegen zetten in de eindfase niet meer echt aan en dus werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. PSV kan zich richten op de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag komende zaterdag, en weet wat te doen in hun laatste Champions League-wedstrijd van dit seizoen. Atlético Madrid heeft de koppositie van de groep gegrepen.

[photo,102699,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen