Jørgensen rekent nu wél op transfer: "Ik wil verder kijken"

24 mei 2018, 11:37

Nicolai Jørgensen rekent op een zomerse transfer. De spits van Feyenoord zag afgelopen winter een vertrek uit De Kuip nog mislukken. "Ik wil verder kijken, en ik denk dat dit gaat gebeuren. Maar je weet nooit wat er gebeurt", aldus de Deen.

"Het plan was om twee jaar voor Feyenoord te spelen en mezelf te ontwikkelen", vertelt Jørgensen aan het Deense Bold. "Volgens mij is dat gelukt. Nu is het moment daar. Maar het is geen straf om bij Feyenoord te blijven. Mijn vrouw en ik zijn gelukkig in Rotterdam."

Newcastle United wilde de Scandinaviër in januari naar de Premier League halen. Maar de transfer ging niet door. Tot teleurstelling van Jørgensen zelf. "Het was een circus, wat ik niet nog eens mee wil maken. Als het tot een transfer komt, wil ik daar niet te veel bij betrokken zijn. Ik meld me bij de medische keuring en teken het contract."

De mislukte deal zat Jørgensen niet in de koude kleren, bovendien kende hij persoonlijke tegenslag. "Het had niets met Feyenoord te maken. Ik was en ben blij om hier te spelen. Maar ik heb ook mijn dromen en ben geen 22 meer. Ik had veel bij Feyenoord bereikt en vond het een goed moment om te vertrekken. Feyenoord besloot anders en dat moest ik respecteren. Maar ik had het er wel moeilijk mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen