Arias' transfer naar Napoli staat op losse schroeven

27 juli 2018, 23:59

De transfer van Santiago Arias naar Napoli staat op losse schroeven. Een keepersprobleem in Napels heeft mogelijk gevolgen voor de PSV'er. Bovendien zou Atlético Madrid zich ook hebben gemengd in de strijd om de handtekening van de Colombiaan.

Keeper Alex Meret liep in de voorbereiding een botbreuk op in z'n arm en moet Napoli daarom de markt op. Mexicaan Guillermo Ochoa van Standard Luik is serieus in beeld om naar de Serie A-club te komen. Wanneer Ochoa die overstap maakt, is het maximum aantal spelers buiten de Europese Unie bereikt in de selectie van Napoli. In dat geval moet de nummer twee van Italië een streep zetten door Arias.

"We zitten met het probleem van spelers buiten de EU. Als onze keuze op Ochoa valt, moeten we Arias laten gaan", zegt voorzitter Aurelio De Laurentiis tegen Radio Kiss Kiss Napoli. "Dan gaan we voor Youssouf Sabaly (Girondins Bordeaux, red.). Hij heeft als voordeel dat 'ie links én rechts kan spelen."

Maar Arias heeft over interesse niet te klagen. Onder andere De Telegraaf meldde vrijdag dat Atlético zich heeft gemeld voor de rechtsback. Hij moet Sime Vrsjalko vervangen, die op het punt staat naar Internazionale te verkassen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen