Officieel: Arias heeft zijn transfer naar Atlético Madrid te pakken

31 juli 2018, 22:09   Bijgewerkt: 31 juli 2018, 22:19

Santiago Arias is vertrokken bij PSV. De Colombiaan zet zijn carrière voort bij Atlético Madrid. Dat heeft PSV dinsdagavond via de officiële kanalen bevestigd. Arias stond sinds de zomer van 2013 onder contract in Eindhoven, en vierde sindsdien drie landstitels. 

Arias gaat voor vijf jaar tekenen, meldt de Europa League-winnaar van vorig seizoen. Atlético haalt de rechtsback van PSV als vervanger van Sime Vrsaljko, die op huurbasis verkast naar Internazionale. De Italianen hebben tevens  een optie tot koop voor de Kroaat.

PSV wist dat de kans groot was op een vertrek van Arias. De landskampioen anticipeerde al door Denzel Dumfries bij sc Heerenveen weg te halen. Het zag er lang naar uit dat Arias naar Napoli zou vertrekken, totdat Atleti zich ook begon te mengen.

Bovendien wil Napoli een keepersprobleem oplossen met de Mexicaan Guillermo Ochoa, waarmee het maximum spelers buiten de EU wordt bereikt. Tot op het heden staat Ochoa nog op de loonlijst bij Standard Luik. Napoli richtte zijn pijlen voor de rechtsbackpositie op Youssouf Sabaly van Girondins Bordeaux, maar de geboren Fransman kwam [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336176/sabaly-komt-niet-door-keuring-bij-napoli-arias-weer-in-beeld/,_blank,niet door de keuring]. Nu Arias voor Atlético heeft gekozen, zal Napoli verder moeten kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen