'Amrabat op weg naar Club Brugge; transfer snel afgerond'

23 augustus 2018, 07:59   Bijgewerkt: 23 augustus 2018, 08:05

Het heeft er alle schijn van dat Sofyan Amrabat zijn carrière in België vervolgt. De 22-jarige middenvelder staat op het punt een transfer naar Club Brugge af te ronden. Onlangs gaf de Marokkaans international aan bij Feyenoord te willen vertrekken.

Verscheidene Nederlandse en Belgische media melden de overgang van Amrabat. Naar verwachting levert de transfer van de middenvelder Feyenoord een bedrag tussen de twee tot twee en een half miljoen euro op. De transfersom kan door bonussen echter nog oplopen. Een jaar geleden maakte Feyenoord nog een bedrag van vier miljoen over naar FC Utrecht voor de komst van de Marokkaan.

Amrabat slaagde er in zijn eerste jaar in Rotterdamse dienst niet in om door te breken. Giovanni van Bronckhorst liet Amrabat het afgelopen seizoen slechts elf keer starten in competitieverband. Omdat de middenvelder ook in het nieuwe seizoen weinig uitzicht op een basisplaats had, diende hij onlangs een transferverzoek in.

Club Brugge zou niet de enige club zijn geweest die Amrabat van Feyenoord wilde overnemen. Ook FSV Mainz 05 en Sporting Portugal wilden de Marokkaans international inlijven. De keuze van Amrabat lijkt echter op de club van Stefano Denswil en Ruud Vormer te vallen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen