Willem II wil stadion aanpakken met geld van De Jong-transfer

8 december 2018, 09:42

Niet alleen bij Ajax, maar ook bij Willem II komt de zilvervloot binnenvaren als de transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain daadwerkelijk rondkomt. Als de Parijzenaars daadwerkelijk 75 miljoen euro betalen voor de Ajacied, dan kan Willem II een bedrag van 6,36 miljoen euro verwachten.

De Jong speelde tussen 2005 en 2015 in de jeugdopleiding van Willem II en die club heeft dus ook recht op een deel van de vergoeding.  "Eerst zien, dan geloven", reageert algemeen directeur Berry van Gool tegenover de NOS. "Het is wel mooi om te zien welke kant het op gaat met een speler die lang bij ons heeft rondgelopen."

De directeur weet al wat Willem II met het geld kan doen. "Ons stadion is al 23 jaar oud en we willen het kopen en renoveren, om zo meer comfort te kunnen bieden. We zouden bovendien van 14.500 naar 16.500 toeschouwers willen groeien", zegt Van Gool. "En we zouden ook de spelersmarkt op kunnen gaan, want met dat geld kun je in een vijver vissen waar dat normaal gesproken niet mogelijk is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen