Weer ontslag Molenaar: "Ik heb nog veel ambitie in m'n donder"

26 november 2019, 17:21

Robert Molenaar is dinsdag voor de tweede keer in 2019 op straat gezet. In april werd hij al ontslagen door Roda JC en dinsdag had Almere City FC genoeg van de oefenmeester. De vijftigjarige coach had graag iets meer tijd gekregen.

"Ik had het graag willen omdraaien met spelers die terug zouden keren van blessures, maar dat is me helaas niet gegund", vertelt Molenaar aan NH Sport. Hij voelde het ontslag al een beetje aankomen. "Ik heb wel wat vermoedens gehad. We vonden met zijn allen dat we niet aan de verwachtingen voldeden. Niet alleen de resultaten, ook de stootkracht die we in de wedstrijd lieten zien, het liet wat te wensen over."

?Dat Almere teleurstellend elfde staat, komt volgens Molenaar mede door pech. "Zo hadden we veel blessures, waardoor ik veel spelers moest inpassen. De geblesseerde spelers keren nu langzaam terug. Ik vind het jammer dat ik niet de tijd heb gekregen om het met een volledige selectie om te draaien."

Dat Molenaar nu weer ontslagen is, zit hem niet lekker. Eerder dit jaar zette Roda hem op straat en in 2017 diende hij zijn verbintenis bij FC Volendam ook al niet uit. "Ik ben nu nog bezig met het afhandelen van mijn ontslag. Maar er komt een moment waarop ik zal denken: dit kan niet de bedoeling van een trainersloopbaan zijn. Al met al heb ik nog veel ambitie in m'n donder. Ik denk dat ik dit vrij goed kan en ik heb steun aan het feit dat het bij de vorige twee clubs waar ik ben ontslagen, niet per se beter is gegaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen