Willem II beloont succesvolle Mathijsen met nieuw contract

30 januari 2020, 15:02   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 17:06

Joris Mathijsen is ook de komende jaren technisch directeur van Willem II. De oud-international heeft zijn lopende contract tot 2022 verlengd tot de zomer van 2024. "Mede door zijn beleid zet de club in zijn totaliteit continu stappen", aldus Jan van der Laak, voorzitter van Willem II's raad van commissarissen.

Mathijsen wordt gezien als de architect achter het succes van Willem II. De resultaten zijn boven verwachting goed, met de bekerfinale als grootste succes. Daarmee creëert Mathijsen ook vermogen op het veld. Spelers als Vangelis Pavlidis, Mike Tresor Ndayishimiye, Pol Lonch en Sebastian Holmen kunnen straks veel geld opleveren. "Door Joris te belonen met deze contractverlenging spreken de raad van commissarissen, het stichtingsbestuur en de directie het vertrouwen in hem uit en kiezen we voor stabiliteit, ambitie en een topsportmentaliteit", aldus Van der Laak op het clubkanaal van de Tricolores.

In 2016 begon Mathijsen als technisch manager, een jaar later werd hij benoemd tot technisch directeur. "De koers die we enkele jaren geleden hebben ingezet begint zijn vruchten af te werpen", reageert hijzelf. "De komst van het jeugdcomplex, de professionalisering van ons scoutingsapparaat en de metamorfose van de faciliteiten voor spelers en stafleden zijn ontwikkelingen die nodig zijn om onze ambities waar te maken. Tegelijkertijd zitten we niet stil en willen we de club in alle geledingen naar een hoger niveau tillen. Ik ben trots op het gestelde vertrouwen en heb veel zin om gezamenlijk te werken aan een mooie toekomst voor de club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen