Unnerstall: "Van Bommel is niet ontslagen om een stuk pizza"

31 januari 2020, 09:52

In weken van crisis bij PSV probeert doelman Lars Unnerstall de rust te bewaren. In de media gingen de verhalen dat Mark van Bommel zou zijn ontslagen vanwege het ontbreken aan discipline rondom het dieet van de spelers, maar daar is volgens de Duitser niets van waar. "Wij verliezen geen wedstrijd door een stuk pizza."

De spelers van PSV zouden na wedstrijden pizza's en patat met shoarma hebben besteld, wat weer tot groot ongenoegen van directeur Toon Gebrands zou hebben geleid. "Ik heb bij PSV nog nooit gezien dat een speler shoarma zat te eten op de club", sprak Unnerstall in gesprek met Trouw. "Ik eet thuis ook weleens pizza of een burgertje, op het juiste moment, niet daags voor een wedstrijd. Maar ik denk niet dat wij wedstrijden verliezen door een stuk pizza. Of dat Mark van Bommel daardoor is ontslagen."

De Duitse doelman won onder Van Bommel de concurrentiestrijd van Jeroen Zoet en is na zijn vertrek nog steeds de eerste keeper onder de lat in Eindhoven. "Ik vond het natuurlijk erg dat Van Bommel weg moest. Hij had voor mij gekozen. Maar ik zit ook al lang in het profvoetbal, ik weet hoe het werkt. De club en directie maken een keuze. Dat is aan hen. Ik weet niet of andere spelers nog contact hebben met Van Bommel. Ik in elk geval niet."

Unnerstall had na zijn overstap van VVV-Venlo naar PSV gehoopt op meer succes met de Eindhovenaren. "Als ik precies wist waar het aan lag, zouden we het snel anders doen. Het is lastig. We hebben best kansen. Als je meer scoort krijg je meer vertrouwen. We hadden ook wel pech. De goal van Twente tegen ons... die maakt die jongen nooit meer."

De Duitser liet zich licht ook nog schijnen op de transfer van ploeggenoot Steven Bergwijn. "Voor hem persoonlijk is het een mooie transfer, naar Tottenham. Wij hoorden dat onze beste speler er niet meer bij was. Maar we hebben met hem erbij ook wedstrijden verloren. Of ik net zo gehandeld had als Steven? Ik denk het niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen