'FC Groningen wacht roerige transferdag: veel interesse in spelers'

31 januari 2020, 11:17

FC Groningen staat vermoedelijk nog een zeer roerige transferdag te wachten. Waar Kaj Sierhuis op weg is naar Frankrijk, heeft de club biedingen ontvangen op Samir Memisevic, Mike te Wierik, Django Warmerdam én is er interesse voor Django Warmerdam. Vooralsnog is er voor geen van alle spelers een akkoord bereikt, maar onrustig zal het de rest van Deadlineday blijven.

Dat schrijft Dagblad van het Noorden althans. Voor Memisevic is interesse vanuit China, dat speelt al langere tijd: het is vooral de vraag of het nog tijdig rondkomt. Voor Te Wierik [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/362890/te-wierik-wil-naar-derby-county-fc-groningen-wikt-en-weegt/,_blank,is interesse van het Derby County van Phillip Cocu], terwijl ook voor Ajdin Hrustic – afgelopen weekend nog uitgefloten door de eigen aanhang – buitenlandse interesse is. Vooralsnog wil die club te weinig betalen voor de middenvelder, terwijl ook het bod op Te Wierik nog niet is goedgekeurd.

Het bod op Warmerdam kwam uit Utrecht, waar men geïnteresseerd is in de multifunctionele voetballer. Vooralsnog wil FC Groningen niet meewerken aan een winters vertrek, vanwege het sportieve aspect. Komende zomer is zowel Warmerdam als Te Wierik transfervrij, waardoor ze dan gratis kunnen vertrekken.

Lees ookFC Groningen zet seinen op groen voor Franse transfer Sierhuis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen