Telstar verkoopt voor komend seizoen geen seizoenkaarten

28 mei 2020, 13:01

Telstar verkoopt voor het nieuwe seizoen geen seizoenskaarten. Vanwege alle onzekerheid als gevolg van het coronavirus, gooit de club het over een andere boeg. Telstart biedt als alternatief een zogenaamde Support'63 kaart aan.

'Wel of geen publiek, of beperkt publiek, dat is de vraag. Het is zeker dat wij met extra maatregelen ons huidig aantal seizoenkaarthouders niet kunnen ontvangen. Wij hebben daarom besloten komend seizoen geen seizoenkaarten te verkopen', lichten de Witte Leeuwen toe op het clubkanaal.

Met de Support '63 kaart kunnen supporters voor 63 euro hun club alsnog financieel steunen. Hieraan kleven voor de supporter zelf ook voordelen. Wanneer er toch gevoetbald mag worden, krijgen houders van de Support '63 kaart het exclusieve recht om voor 6,30 euro een wedstrijdticket te kopen. Als er geen fans welkom zijn, wil Telstar hun trouwe fans online een exclusief kijkje achter de schermen bieden. Alle namen van de kaarthouders worden sowieso vereeuwigd op een prominente plek in het stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen