Veronica Inside maandag geschrapt na een 'emotioneel' gesprek

25 juni 2020, 09:24

Veronica Inside gaat aanstaande maandag niet door. Bij de voetbaltalkshow liggen hoofdrolspelers René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen overhoop en daarom heeft Marco Louwerens besloten om de laatste uitzending van het seizoen te schrappen. Wel heeft 'directeurtje', zoals hij wordt genoemd door de heren aan tafel, goede hoop voor de toekomst.

Dat vertelt hij tegenover Radio 538 - De Ochtendshow. "Het was een fijn weekje", zei Louwerens met enig gevoel voor cynisme. Hij zat woensdagavond na de schnabbel om tafel met de heren tijdens 'een pittig en emotioneel' gesprek. "Ze hebben elkaar de waarheid verteld, het was prima om de koppen even bij elkaar te steken", aldus de directeur van het programma, die besloot Veronica inside te schrappen komende maandag. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/368957/sneijder-schuift-maandag-aan-bij-vi-het-vuurwerk-meemaken/,_blank,Wesley Sneijder stond op het programma] om langs te komen. "We hebben zo'n heftige week achter de rug, even rust in de tent. Anders gaat het weer uitvergroot worden." 

 

Het is zeker niet de eerste keer dat de heren ruzie hebben met elkaar. "Dat zijn deze mannen ook. Dat is hun charme, soms word je er gek van. Ze spelen geen toneelspel en de ene keer zit die tegen die, dan weer die tegen die. Alle combinaties hebben we meegemaakt, nu is Wilfred de sjaak", weet Louwerens, die erkent dat de heren 'flinke stront' met elkaar hebben.

Lees ookVeronia Inside zat om tafel

Toch is hij positiever over de toekomst van het programma dan de hoofdrolspelers zelf. "Het zal zeker goedkomen, maar je moet oppassen dat je na al die jaren alles maar normaal begint te vinden met deze knakkers", glimlachte hij. "Het is nu nodig dat iedereen tot rust komt, dat geldt voor veel mensen. Tijdens het gesprek was het wel van dik hout zaagt men planken. De lucht is voor nu even geklaard en over een paar weken rijd ik langs Soest, Grollo en Dordrecht", aldus Louwerens, die voor de Champions League-uitzendingen van Veronica mogelijk eerst anderen gaat gebruiken. "Dan gaat het meer over de wedstrijden, minder over het gesprek aan tafel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen