Koeman in Zeist voor laatste formaliteiten, vandaag presentatie

18 augustus 2020, 12:45   Bijgewerkt: 18 augustus 2020, 13:49

De presentatie van Ronald Koeman als nieuwe trainer van FC Barcelona is aanstaande. De bondscoach van Oranje zit vandaag in Zeist om over zijn vertrek bij de KNVB te praten. Later vliegt hij naar Barcelona, waar in Camp Nou vanavond nog een persconferentie gepland staat

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Op KNV Campus vroeg de [a,https://nos.nl/artikel/2344521-koeman-in-zeist-om-vertrek-bij-oranje-af-te-ronden-zou-het-graag-willen.html,_blank,NOS] Koeman om een reactie, maar gaf de aanstaande trainer van Barcelona logischerwijs nog niet te veel prijs. "Ja, ik zou het graag willen. Maar het is pas definitief als de handtekening gezet is. Tot dan kan ik er niks over zeggen. Al zou ik het graag willen."

Lees ook: Ten Cate genoemd als opvolger Koeman: "Ik zou hem benaderen"

Volgens het AD wil Barcelona de nieuwe trainer vanavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur presenteren. Gisteren sprak Koeman in zijn eigen huis met een delegatie van Barcelona. Onder meer bestuursvoorzitter Oscar Grau was naar Amsterdam gevlogen om de onderhandelingen te doen. Koeman en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen bereikten razendsnel een akkoord.

Lees meer: Koeman: "Lullig voor KNVB

Over de lengte van het contract bestaat nog enkele onduidelijkheid. De Telegraaf houdt het op een verbintenis van minimaal twee seizoenen. Als de samenwerking bevalt, is verlenging een optie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen