Koeman ziet Vidal naar Internazionale vertrekken

22 september 2020, 11:18

Ronald Koeman is bij FC Barcelona officieel verlost van Arturo Vidal. De middenvelder heeft zijn transfer naar Internazionale dinsdagochtend namelijk definitief afgerond. Zodoende is men in Catalonië af van zijn forse salaris en ontvangt het ook nog een marginale transfersom voor de Chileen, van wie eerder al was gecommuniceerd dat hij zou gaan vertrekken. Inmiddels is de deal volledig afgerond.

Duidelijk was al langer dat Vidal zou gaan vertrekken bij de club. Koeman zag namelijk geen toekomst in de middenvelder en de Chileen had het ook wel bekeken in Spanje. Op 33-jarige leeftijd heeft hij getekend bij Internazionale, waar hij gaat samenwerken met Antonio Conte. Dat duo beleefde eerder bij Juventus ook al een succesvolle tijd.

Met de transfer is slechts één miljoen euro (in termijnen betaald) gemoeid, maar daarbij komt uiteraard ook dat de middenvelder van de loonlijst verdwijnt in Catalonië, waar de loonuitgaven extreem hoog liggen. Vidal speelde sinds 2018 voor Barcelona en speelde in totaal 86 duels voor de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen