Haast geboden bij Memphis-transfer: deadline gesteld

29 september 2020, 11:33

FC Barcelona moet haast maken met de komst van Memphis Depay. Als Ronald Koeman de Nederlander nog naar Catalonië wil halen, moet het aan het einde van deze werkweek gebeurd zijn. Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michal Aulas wil na vrijdag (2 oktober) geen spelers meer verkopen, omdat het anders geen vervangers meer kan halen.

Dat heeft Aulas laten weten tegenover Téléfoot. "We gaan de spelers vertellen dat als ze vrijdag hun vertrek niet hebben afgerond, ze niet meer zullen vertrekken in deze transferwindow", aldus een duidelijke Aulas. Memphis leek heel hard op weg naar Barcelona, maar door een gebrek aan financiële middelen kwam er een flinke ruis op de lijn. Volgende week dinsdag (6 oktober) sluit de transfermarkt in vrijwel alle landen. 

Lees ookLyon doet Memphis 'niet te weigeren contractvoorstel'

Overigens is Memphis niet de enige speler voor wie veel interesse is. Houssem Aouar staat in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal, maar moet dus ook haast maken met zijn transfer. Het vertrek van Bertrand Traoré (Aston Villa) is inmiddels al wel volledig afgerond, terwijl ook voor Moussa Dembélé belangstelling is geweest. Bij hem is een vertrek op zeer korte termijn momenteel echter minder aan de orde.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen