Memphis baalt van mislopen transfer: "Knop omzetten"

7 oktober 2020, 23:52   Bijgewerkt: 8 oktober 2020, 00:14

Tot het laatste moment hoopte Memphis Depay dat zijn overstap naar FC Barcelona rond zou komen, maar de aanvaller constateerde teleurgesteld dat die club het niet rond kreeg. Zodoende is hij nog altijd speler van Olympique Lyon. Na de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Mexico heeft de aanvaller gereageerd op zijn misgelopen transfer.

De aanvaller zei dat hij 'aardig dichtbij' Barcelona was. "Het loopt zoals het moet lopen, zo sta ik in het leven", vertelde hij bij de NOS. "Ik moet me weer focussen op Lyon, belangrijk zijn en dan zien we wel hoe het loopt. Niemand kan in de toekomst kijken. Als ik gewoon mijn ding doe, zal er interesse blijven. Misschien lukt het dan. Ik moet nu die knop omzetten", aldus de aanvaller, die hoopte dat het rond kwam. "We hoeven niet te gaan op alle details, maar we waren inderdaad bijna rond. Bepaalde regels hielden het helaas tegen." Daarmee doelt hij op het feit dat Barcelona Memphis niet mocht aantrekken omdat er dan sprake zou zijn van het overtreden van het salarishuis.

De 26-jarige aanvaller heeft het er even moeilijk mee gehad, maar beseft dat hij nu verder moet. "Ik geloof dat alles in mijn leven met een reden gebeurt. Als het moet gebeuren, gebeurt het nog wel."

Lees ook: Lyon-preses Aulas: "Memphis teleurgesteld in Barcelona"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen