Presidentskandidaat Font kritisch op Griezmann-transfer

19 november 2020, 16:28

Mocht presidentskandidaat Victor Font de verkiezingen winnen bij FC Barcelona in het voorjaar van 2021, dan is dat vermoedelijk slecht nieuws voor Antoine Griezmann. Font heeft zich namelijk in niet te misverstane woorden uitgelaten over de transfer van de spits, die ruim een jaar geleden overkwam van Atlético Madrid. "Dat had nooit mogen doorgaan", aldus Font.

Dat deed hij tegenover El Partidazo De Cope. "Het heeft vooral te maken met de positie waarop hij speelt. Het is erg ingewikkeld om hem in te passen in het systeem, omdat hij dezelfde rol heeft als Lionel Messi", lichtte de presidentskandidaat zijn woorden toe. Mocht Font aan het bewind komen, kan de Fransman weleens een van diens slachtoffers worden.

Lees ook: Messi: "Ik ben het zat om het probleem van alles te zijn"

Griezmann ligt de laatste tijd sowieso onder vuur, te meer omdat hij niet goed overweg zou kunnen met aanvoerder Messi. Meerdere betrokkenen deden een boekje open over de onderlinge relatie, die verre van optimaal zou zijn. Voormalig ploeggenoot Ivan Rakitic heeft de slechte verhoudingen overigens recentelijk ontkend.

In totaal speelde de aanvaller 57 officiële duels voor de Catalaanse grootmacht, waarin hij ondanks zeventien goals en vijf assists nog zeker geen grootse indruk maakte. Toch zal Koeman de komende maanden een flink beroep op hem gaan doen. Door de blessure van Ansu Fati zijn de opties voorin namelijk beperkter geworden, ondanks dat Philippe Coutinho op de weg terug is na zijn spierblessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen