Barcelona: verkiezingen uitgesteld, García transfervrij onderweg

15 januari 2021, 14:58

Ronald Koeman zit voorlopig nog gebakken bij FC Barcelona. De club heeft namelijk aangekondigd dat de presidentsverkiezingen zijn uitgesteld. Vanwege de coronacrisis wordt er niet al op 24 januari gestemd over de opvolger van Josep Bartomeu, maar pas op een later nog te plannen moment. Tot die tijd kan Koeman niet ontslagen worden, omdat het interim-bestuur die beslissing niet mag nemen.

Koeman hoeft voorlopig dus niet bang te zijn voor zijn positie, al zit de Nederlander met de goede resultaten sowieso een stuk steviger in het zadel de laatste weken. Joan Laporta, Victor Font en Toni Freixa zijn de overgebleven kandidaten voor de presidentsverkiezingen bij de Catalaanse club, die zondagavond in de Spaanse Supercup Athletic Bilbao treft. 

Lees ook: nog slechts drie presidentskandidaten over bij FC Barcelona

Garcia op weg naar FC Barcelona

Verder komt er nog meer goed nieuws voor Koeman: Manchester City-verdediger Eric García (20) is volgens transferspecialist Fabrizio Romano op weg terug naar Camp Nou. De achterhoedespeler heeft een aflopend contact bij The Citizens en wilde graag terug naar de club, waar hij een groot deel van de jeugdopleiding genoot. Afgelopen zomer kon FC Barcelona hem niet betalen, maar aangezien hij nu transfervrij is, kan hij gratis worden opgepikt door Koeman en consorten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen