'Ramos weigert opnieuw aanbod en gaat vertrekken'

10 februari 2021, 13:17

Sergio Ramos lijkt het besluit over zijn toekomst te hebben genomen. De 34-jarige centrumverdediger van Real Madrid heeft van de club een nieuw, tweejarig contract aangeboden gekregen, maar heeft dat resoluut naast zich neergelegd. Het contract van de Spaanse topverdediger loopt komende zomer af.

Dat meldt Cope. Al maanden is het onrustig rond de toekomst van Ramos, die weigert zijn contract te verlengen onder de aangeboden voorwaarden. Real Madrid wil, mede vanwege de harde klappen door de coronacrisis, flink korten op het salaris van Ramos. Bovendien hoopte de verdediger een meerjarig contract te tekenen, terwijl De Koninklijke aanvankelijk van plan was voor een eenjarige deal te gaan.

Ramos speelt sinds 2006 voor Real Madrid, nadat hij werd overgenomen van Sevilla. De verdediger speelde sindsdien liefst 668 wedstrijden en had daarmee een groot aandeel in de prijzenregen. Zo won hij onder meer vier keer de Champions League.

De kans is overigens groot dat Ramos zijn laatste wedstrijd als speler van Real Madrid al gespeeld heeft. De verdediger kampt met een blessure en komt mogelijk dit seizoen niet meer in actie. Over zijn toekomst heeft de verdediger niet te klagen. Meerdere Europese topclubs hebben interesse in zijn komst, terwijl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen